Laatste nieuws

IMG_9911Op woensdag 21 januari 2015 werd onder grote belangstelling de nieuwe website van de Stichting Veurelkaar gepresenteerd. In de Buurtbrok aan de Proosdijweg te Maastricht waren o.a. bestuur en vrijwilligers van Veurelkaar Mariaberg en Veurelkaar Pottenberg, leden van Trajekt, Radar, het Buurtplatform, Woonpunt, Servatius, Mondriaan, Envida, politie, handhaving, buurtbewoners en de gemeente Maastricht, bij elkaar gekomen om de site, over burenhulp, officieel in gebruik te nemen.

Wethouder Jack Gerats tekende samen met Margriet Bulte, voorzitter van Stichting Veurelkaar voor de ingebruikname van http://www.veurelkaar.nl . Niet voordat er eerst naar een mooi filmpje werd gekeken over vrijwilligers van Mariaberg en Pottenberg op muziek van Beppie Kraft en Benny Neyman. Ter afsluiting klonk er een dankwoord door Diana Ummels, opbouwwerker van Trajekt. Daarna was er champagne en een gezellig samen zijn. Al met al een zeer geslaagde middag!

Klik hier voor het nieuws van RTV Maastricht over de lancering van de website. Veurelkaar is te zien bij circa 2:35 minuten.

Klik hier voor het filmpje van Veurelkaar 21 januari 2015.

IMG_9912 IMG_9910 IMG_9906 IMG_9905

Advertenties

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.