Onze klussen

veurelkaar6

Burenhulp is er vóór de buurt, dóór de buurt. Onze klussen zijn, net als onze vrijwilligers, van uiteenlopende aard. Van het snoeien van een heg, het schilderen van een plafond, tot het bieden van hulp in het bedienen van een computer.

Kleine moeite, groot gebaar
Onze vrijwilliger Willem liet ons onlangs na zijn klus bij mevrouw Brouwers weten: ‘Zo mooi om te zien hoe blij je iemand kunt maken met het snoeien van een heg, de tranen stonden haar gewoon in de ogen, zó blij was ze dat ik dit in mijn vrije tijd voor haar kwam doen. En het was nog geen 2 uurtjes werk!’

Naast hulp in de tuin zijn ook kleine klussen in- en om het huis, zoals een lamp ophangen of gaten boren, veel voorkomende klussen binnen het ‘veur elkaar project’. Elke klus wordt bij aanmelding bekeken, om te zien of het past binnen het project. We helpen iedereen graag, maar we moeten wel de juiste mensen hebben voor een klus. Tevens wordt er gekeken of de klusaanvraag niet te zwaar is en eigenlijk door een professioneel bedrijf gedaan moet worden. Allemaal taken van onze vrijwillige coördinatoren binnen het project, die hier elke week mee aan de slag gaan.

 

Advertenties

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.